Terveydenhuolto

Terveydenhuoltosopimus

Terveydenhuoltosopimuksen tarkoitus on tarjota laajempaa mahdollisuutta käyttää eläinlääkärin ammattitaitoa hyväkseen oman sikalan terveydenhuollossa, ongelmien ratkaisussa ja tilan kehittämisessä. Terveydenhuolto on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat systemaattisesti kehittää omaa tuotantoaan ja eläintensä hyvinvointia.

Käynneille voidaan halutessa ottaa teemat esim. lääkityskäytännöt, porsaat, emakot tai jokin muu mieltäsi askarruttava asia, joihin keskitytään. Palveluun sisältyy myös mahdollisuus saada tanskalainen asiantuntija käymään tilalla kerran vuodessa. Tanskalaisen asiantuntijan käynnistä veloitamme erikseen.

Käyntien vähimmäismäärä määräytyy Sikavan ja maa- ja metsätalousministeriön asetuksen lääkkeiden käytöstä ja luovutuksesta eläinlääkinnässä (17/2014) mukaan. Kokonaisuudessa tuottajan ja Finnvetin välille solmitaan terveydenhuoltosopimus, joka kattaa Sikavan terveydenhuoltokäynnit ja vuosittaisen terveydenhuoltosopimuksen. Halutessasi terveydenhuolto sisältää myös tautisuojaussuunnitelman teon, lääkkeidenluovutuksen ja apua ajankohtaisten ongelmien kanssa. Lääkeluovutustilalta vaaditaan asianmukaista lääkekirjanpitoa, jota seurataan terveydenhuoltokäyntien yhteydessä.

Hinta 93 €/tunti (alv 0 %). Hintaan lisätään km-korvaus 0,59 €/km (alv 0 %). Kilometrikorvauksen enimmäismäärä on 140 €. Ei käyntimaksua.

Terveys- ja tautitilanteen kartoitus ja rokotusohjelmien suunnittelu

Käymme läpi tilasi terveys- ja tautitilanteen. Tarvittaessa hyödynnämme näytteenottoa ja laboratorioanalyysejä sekä patologien lausuntoja. Käynnin ja analyysien perusteella annamme toimenpidesuositukset. Suunnittelemme tarvittaessa myös tilasi rokotusohjelmat. Tarvittaessa mukaan voi tulla myös tanskalainen asiantuntija, mutta tällöin käyntihinta on korkeampi kuin hinnastossa mainittu.

Hinta 93 €/tunti (alv 0 %). Hintaan lisätään km-korvaus 0,59 €/km (alv 0 %). Ei käyntimaksua.