Projektieläinlääkäri määräaikaiseen työsuhteeseen

Finnpig käynnistää yhdessä Satafood Kehittämisyhdistys ry:n, A-Tuottajat Oy:n, HKScan Finland Oy:n, OP Ryhmän ja Osuuskunta Pohjanmaan Lihan kanssa sikatilojen bioturvahankeen Bioturvallisuus – elinehto tulevaisuuden sikatiloille.

Hankkeen tavoitteena on parantaa sikatilojen bioturvallisuutta, luoda bioturvasuunnitelman standardi Suomeen ja kehittää sikatiloille bioturvaluokitus.

Hanke on Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman mukainen yhteistyöhanke, hankealueena on Varsinais-Suomi, Satakunta, Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Pirkanmaa ja Häme.

Projektieläinlääkäri vastaa hankkeen käytännön toteutuksesta. Tehtäviin kuuluu Biocheck-auditointien tekeminen porsastuotantotiloilla ja ulkoisen bioturvan arvioinnin täydentäminen. Projektieläinlääkäri kehittää ja pilotoi yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa tilojen bioturvasuunnitelman, jota käytetään myös tulevaisuudessa. Biocheck-auditointien pohjalta kehitetään vakuutusasiantuntijoiden kanssa sikatilojen bioturvaluokitus ryhmäeläintautivakuutusten hinnoittelun työkaluksi.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä, oppia ja kehittää suomalaista kotieläintuotantoa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyyttä tai eläinlääketieteen kandidaatin tutkintoa. Hakijalta edellytetään matkustusvalmiutta ja hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä sekä kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn.

Hakemuksesta tulee ilmetä hakijan koulutus, työkokemus, kielitaito ja palkkatoivomus. Työsuhteen aloitus 1.7.2019 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 30.9.2021. Tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään lähettämään 4.6.2019 klo 16.00 mennessä sähköpostitse toimistopäällikkö Päivi Perälälle, paivi.perala@satafood.net tai postitse osoitteella:
Satafood Kehittämisyhdistys ry
Viialankatu 25
32700 Huittinen

Lisätietoja antaa:
Heikki Hassinen, puh. 040 83 72 947