Saparovet Sikasuojaus

Tautisuojaus ja haittaeläintorjunta ovat tärkeä osa pitkäjänteistä sianlihantuotantoa. Tilakoon kasvaessa eläintautiriskit kasvavat muun muassa lisääntyneen henkilö- ja eläinliikenteen vuoksi. Samalla mahdollisen eläintautiepidemian kustannukset kasvavat. Sikalan tautitilanteen hallinnalla on suuri vaikutus tuotannon kannattavuuteen ja eläinten hyvinvointiin.

Saparovet Sikasuojaus -tautisuojauskartoituksessa käymme läpi kerralla koko sikalan sisältä ja ulkoa, erityisesti rehustamon, rehusiilot ja varastot. Tilakäynnillä tehdään Biocheck-arvionti ja lisäksi katsotaan tautisuojausta laajemminkin. Tarkoituksena ei ole etsiä virheitä, vaan yhdessä miettiä, kuinka tautisuojausta voidaan parantaa.

Käynnin perusteella laadimme tautisuojaussuunnitelman, jonka avulla voit parantaa tautisuojauksen tasoa ja vähentää tautiriskiä.

Tilakäyntiin varataan yleensä 2–4 tuntia ja raportointiin 1–2 tuntia. Hintaan vaikuttaa toteutunut kokonaisajankäyttö (sisältäen valmistelun, tilakäynnin ja tautisuojaussuunnitelman).

Hinta-arvio:

  • Lihasikalat ja välikasvattamot   400 €
  • Porsastuotantosikalat                   500 €
  • Yhdistelmäsikalat                            600 €

Hintaan (alv 0 %) lisätään km-korvaus 0,65 €/km (alv 0 %). Kilometrikorvauksen enimmäismäärä on 162 €. Ei käyntimaksua.

 

Yhteydenottolomake