Toimitukset

Toimitamme paketit kuriiritoimituksina asiakkaan määrittämään osoitteeseen yhteistyössä PostNordin kanssa. Pakettijakeluamme aiemmin hallinnut UPK fuusioitui PostNordin kanssa, ja PostNord on hoitanut jakeluamme 1.1.2016 alkaen. PostNord on Pohjoismaiden laajuinen kuljetusjätti, joka on Ruotsin ja Tanskan valtioiden omistuksessa.

Paketit toimitetaan klo 16 mennessä haluttuna toimituspäivänä.

Auta kuriiria ja hoida paketin jättöpaikka ja opastus kuntoon!

Pyydä meiltä ilmainen jättöpaikkakyltti.

Paketit lähtevät Sastamalan karjuasemalta noin klo 15.30 neljä kertaa viikossa(maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin). Siemenannokset pakataan eristäviin styroksilaatikoihin lämpötilan vaihteluiden minimoimiseksi. PostNord kuljettaa paketit autoillaan jakeluterminaaliensa kautta alueellisten alihankkijoiden jakeluautoille, jotka toimittavat paketit vastaanottajille klo 16 mennessä seuraavana päivänä. Paketit eivät ole ulkoilmassa tai eristämättömissä säilytystiloissa missään kuljetuksen vaiheessa.

Kuriirin kyydissä oleva kuorma vaihtelee ja kuljetusyhtiö voi määritellä päivittäin kuormaan sopivimman reitin. Tämä tarkoittaa, ettei paketti aina tule perille samaan aikaan. Paketin tulisi silti aina olla perillä klo 16 mennessä.

Siemenen optimisäilytys tapahtuu 17 asteessa. Suuret ja äkilliset lämpötilanvaihtelut voivat olla haitallisia. Käytämme yhtä parhaista laimennusaineista, joka suojelee siittiöitä säilytyksen ajan. Jos annosten lämpötila on tilapäisesti matalampi tai korkeampi, ei siitä ole siittiöille haittaa. Kun annosten lämpötila on kuljetuksen aikana välillä 10–25 astetta, säilyy annosten toimivuus normaalina.