Siementoimituksien seurantatunnuksen lähettäminen

Pyrimme vastaamaan kasvaneeseen seurantatietojen kysyntään ottamalla käyttöön tilauksen valmistumisesta ilmoittavan sähköpostikuittauksen. Tilauskuittauksen yhteydessä välitämme seurantatunnuksen, jonka avulla asiakkaamme pystyvät tarkastamaan tilauksensa sen hetkisen kuljetustilanteen. Seurantatietojen tarkastamiseksi siirtykää osoitteeseen: https://www.postnord.fi/tyokalut/lahetysten-seuranta. Syöttäkää lähetystunnus-kenttään viestin yhteydessä annettu rahtikirjanumero ja painakaa hakupainiketta.

Mikäli ette saa sähköpostia tilauksen käsittelyn etenemisestä tai haluatte muuttaa sähköposti-ilmoituksen lähetysosoitetta, olettehan yhteydessä asemalle ja muutetaan tämä haluamaksenne: siementilaus@finnpig.fi tai 010 316 1444.

Huom: Asemalta suoraan tiloille ajettavassa Varsinais-Suomen suorajakelussa seurantatiedot eivät usein ehdi päivittyä ennen paketin jakamista. Mikäli suorajakopakettia ei ole illan ja yön aikana jaettu jättöpisteeseen, olkaa yhteydessä asemalle ja selvitetään mistä on kyse.

 

Seurantatunnuksen sisältävän sähköpostin malli