Sanna Laine Finnpigin uudiseläinmyyjäksi

Agrologi (AMK) Sanna Laine on aloittanut Finnpigin uudiseläinmyyjänä. Sanna on työskennellyt aiemmin karjuasemalla sikalatyöntekijänä. Alkuvaiheessa Sanna hoitaa HKScan Finlandin uudiseläinmyyntiä ja hänen puhelinnumero on 0400 611 310 ja sähköpostiosoite sanna.laine@finnpig.fi

Agrologi (AMK) Antti Hapola on hoitanut ostopalveluna Finnpigillä A-Tuottajat Oy:n uudiseläinmyyntiä 1.6.2021 alkaen. Antin puhelinnumero on 050 307 2220 ja hänet tavoittaa sähköpostilla osoitteesta uudiselain@finnpig.fi

HKScan Finland Oy:n ja A-Tuottajat Oy:n uudiseläinmyynti siirtyi Finnpigin hoidettavaksi 1.6.2021. Muutoksen tavoitteena on tehostaa toimintaa, alentaa kustannuksia ja parantaa uudiseläinten laatua.

Uudiseläinpalvelusta vastaa Marika Rautava, puhelin 0400 278 587 ja sähköposti marika.rautava@finnpig.fi