DanBred Duroc ja Topigs Norsvin Tempo tuottajawebinaari ke 20.12.2023

Järjestämme DanBred Duroc ja Topigs Norsvin Tempo vertailujen tuottajawebinaarin ke 20.12.2023 klo 12.00 – 13.30. Tilaisuus on tarkoitettu Finnpigin omistajien sopimustuottajille ja yhteistyökumppaneille.

Finnpig tekee yhdessä omistajiensa kanssa säännöllisesti erilaisia rotuvertailuja, joiden tavoitteena on varmistaa, että tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista eläinainesta. Uusin isärotuvertailu on valmistunut ja käymme tulokset läpi ja keskustelemme tulevaisuuden suunnitelmista.

Webinaarin ohjelma:

12.00 Webinaarin avaus
Heikki Hassinen, Finnpig Oy

12.10 Duroc-Tempo-vertailu, välikasvattamo- ja lihasikavaiheen tulokset
Niina Immonen ja Soile Kirmanen, Atria Sika

12.30 Tempo-kenttäkokeet
Ulla Ketola ja Riitta Pietilä, InnoAgro Oy

12.50 Mitä tämän jälkeen
Heikki Hassinen, Finnpig Oy

13.00 Keskustelu

Ilmoittaudu webinaariin tästä linkistä

Tervetuloa!