Itsenäisyyspäivän siementoimitukset 2022

Ma 5.12

Normaali kuriirijakelu perjantain tuotannosta. Otamme siementä maanantaina ja se toimitetaan kuriirijakeluna tiloille keskiviikkona. Suorajakelualueella olevat tilat saavat siemen normaalisti ma-ti välisenä iltana/yönä.

Pohjanmaan noutopistejakelu: Siemen otetaan maanantaina ja jaetaan samana päivänä noutopisteisiin perustuvana jakeluna. Reitille tulee ilmoittautua vähintään 5 tilaajan, jotta jakelu ajetaan.Pohjanmaan noutopisteet:
– Parkano, Neste Oil, Keskuskatu 9
– Jalasjärvi, Neste Oil, Seinäjoentie 7
– Vaasa, ABC Kiitokaari, Kiitokaari 2
– Oravainen, Lähi- ABC Oravainen, Kokkolantie 75
– Lapua, Shell, Vasunmäentie 10
– Seinäjoki, ABC, Verkatehtaankatu 13Ilmoitamme tarkemmat Pohjanmaan noutopisteiden kellonajat kaikille tilanneille 2.12. Sitovat tilaukset on tehtävä puhelimitse viimeistään torstaihin 1.12 klo 10.00 mennessä, tilausnumero 010-3161444.

Ti 6.12

Ei jakelua. Mikäli sinulla on kuriirilla toimitettava vakiotilaus itsenäisyyspäivälle, ole yhteydessä asemalle ja sovitaan tämän siirrosta.

Ke 7.12

Kuriiritoimitukset maanantain tuotannosta.

To 8.12

Ei toimituksia, asemanouto mahdollinen.

Pe 9.9

Normaalit toimitukset