Självständighetsdags leveranser

Mon 5.12

Normala kurirleveranser från fredags produktion. Vi produceras semindoser på mondag och levereras på onsdagen. Direkt leverans på Åbo trakten: Semindoser produceras på onsdagen och levereras på onsdagen kväll/natten.

Österbottens avhämptningspunkter: Semindoser produceras på måndagen och leveras till hämptning i följandende platser. OBS! Rutten kommer att köras om minst fem beställaren registrerar sig för den här rutten.– Parkano, Neste Oil, Keskuskatu 9
– Jalasjärvi, Neste Oil, Seinäjoentie 7
– Vaasa, ABC Kiitokaari, Kiitokaari 2
– Oravainen, Lähi- ABC Oravainen, Kokkolantie 75
– Lapua, Shell, Vasunmäentie 10
– Seinäjoki, ABC, Verkatehtaankatu 13Exakt tidtabeller anmälas på fredag 2.12 till alla kunder som skall hämta semin doser från avhämtningspunkter. Bindande beställningar till denna leverans måste göras via telefon senast på torsdag 1.12 klockan 10.00, beställningsnummer 010-3161444.

Tis 6.12

Inga leveranser. Om du har en standardbeställning till självständighetsdag, ring till stationen så vi kan flytta leveransdatum.

Ons 7.12

Leveranser från måndags produktion.

Tor 8.12

Ingen leverans, det är mögligt att hämta doser ifrån station

Fre 9.12

Normala leveranser.

Trevlig självständighetsdag!