Sikaterveys

Tarjoamme parasta Sikaterveyttä

Finnpig on ollut vuosia Suomen johtava sikaeläinaineksen toimittaja. Yhdessä osaavien asiakkaidemme, yhteistyökumppanien ja omistajien tuotantoneuvojien kanssa olemme nostaneet suomalaisen sianlihantuotannon tuottavuuden maailman kärkikastiin. Nyt haluamme viedä sikaterveydenhoidon kehitystä eteenpäin.

Finnpig Sikaterveys keskittyy sikojen terveydenhoitoon, joten voimme syventää eläinlääkäreidemme sikaosaamista. Tiivis yhteistyö teurastamoiden alkutuotannon eläinlääkäreiden ja neuvojien kanssa laajentaa edelleen osaamista. Teemme yhteistyötä myös eläinaineksen toimittajan asiantuntijoiden ja ulkomaisen sikaeläinlääkäriyrityksen kanssa. Lisäksi meillä on laaja verkosto laboratorioita, joissa näytteet tutkitaan nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Sianlihantuotannon kehittäminen on tiimityötä, jossa tarvitaan omistajien, työntekijöiden, rehutoimittajan, hoitavan eläinlääkärin, neuvojan ja eläinaineksen toimittajan yhteistyötä. Finnpig Sikaterveys haluaa koota tilan kehitystiimiin tarvittavat yhteistyökumppanit.

Tarjoamme sinun yrityksellesi juuri sellaisia sikaterveydenhoidon palveluita kuin tarvitset.

Lisätietoja
salla.talvitie@finnpig.fi, puhelin 050 5543 255
malla.sievanen@finnpig.fi, puhelin 050 522 1286